Відгуки

Наші клієнти та друзі дуже часто пишуть нам відгуки у дірект instagram. Але чому б не поділитися своїми емоціями з іншими відвідувачами. Лишай свій відгук на цій сторінці та допоможи іншим більше дізнатися про нас. Це допомогає нам ставати кращими.
Відгуки
M8mate

Перший відгук

Це наш перший відгук

12 Жовтня, 2020

Крутий бренд

Постійно замовляю тут білизну для мого хлопця.
Якість, ціна, сервіс на найвищому рівні.
Рекомендую всім.
А також, влітку замовляла для себе два купальника, виглядають дуже стильно, за такий продукт не шкода й більше заплатити.
P.S. Світлано, ви молодец.

Анна
13 Жовтня, 2020

Найкраща білизна

Спробували Вашу білизну! Можу з упевненістю сказати, що це найкраща білизна! Зручна та суперова!!!! Дякую!!! Ми – Ваші клієнти назавжди!!!

Галина
13 Жовтня, 2020

M8mate найкраща білизна, в якій

M8mate найкраща білизна, в якій не соромно у будь якій ситуації 😉

Дякую команді за найкращий сервіс
Ви найкращі 🖤

Asan
13 Жовтня, 2020

Контактные и знающие своё дело мастера!

Спасибо Вам за то, что слышите потребителя и сшили бельё, которого нет в ассортименте продукции! Сшили так ю, что качество круче известных брендов! Искренне желаю вам удачи в вашем деле! Вы молодцы! Спасибо.
P.S.: добавляйте в каталог мою модель, удобнее белья не существует!

Максим
15 Жовтня, 2020

Враження

Вже деякий час спостерігаю за цим брендом. Постійно не наважувався щось придбати. Але на минулих вихідних, був проїздом у Києві і вирішив зайти до майстерні. І що?… Я закохався у цю білизну. Тканина неймовірна і ніжна. Одразу придбав собі декілька моделей. Надзвичайно м’яко і комфортно до тіла і не викликає подразнень. Різноманітність кольорів просто вражає. Рекомендую – це не залишить вас байдужим.

Дмитро
17 Жовтня, 2020

Бомба-ракета!

Огромное разнообразие моделей и тканей, среди которого я нашел свои идеальные трусы. Очень мягкая и приятная ткань, удобные при носке. Играю в них в футбол – все супер, ничего не натирает) Спасибо, ребята! Так держать!

Илья
20 Жовтня, 2020

Absolutely the best! 😍

Великолепное белье, ткань, качество и сервис. Очень удобные модели, приятное к телу и отличный дизайн. Очень круто, что в Украине есть такая компания со своим производством и теплым отношением к каждому заказчику. Все просто на высшем уровне!
Я влюбилась в вашу продукцию! Очень рекомендую, это отличная идея для подарка себе и близким.
🥰

Ира
20 Жовтня, 2020

Подяка

Дякую команді M8 Mate (українська білизна ручної роботи) за якісну та комфортну білизну. Вітання зі Львова 😉

Олександр
20 Жовтня, 2020

Бренд Бомба 👌

Уже год заказываю белье и плавки ,качество супер ,сидит идеально ,всегда подскажут и даже по срочному сделают ,Спасибо за отличную работу и дай Вам Бог только благодарных клиентов 👍

Алексей
21 Жовтня, 2020

Купил сразу 2 пары, с

Купил сразу 2 пары, с размером удачно подсказали.
Очень понравились и по качеству, и по посадке!)

Олександр
22 Жовтня, 2020

Сервис. Качество . Восторг

Заказал 2 пары . Помогли с размером , отличная обратная связь. Качество -бомба . Заказываю ещё !!!

Дмитрий
24 Жовтня, 2020

Додай свій відгук

Відгуки